sâmbătă, 17 octombrie 2009

VREMURI GRELE.
Este abia jumatatea lui Octombrie , si afara a venit frigul la aproape -zero grade. Ploua si acum asteptam ninsoarea. Este cea mai grea perioada a anului: Totul se schimba: garderoba, trebuie caldura , alimentele trebuie sa fie calde: ceai, cafea, mancaruri fierbinti. Cea mai buna camera acum este bucataria, locul din jurul cuptorului, mai ales cand nu este caldura la calorifer. Acum ne amintim de zilele din anii'80, cu bune si cu rele. Nu mai este ordine deloc, totul este ravasit.
As vrea sa fac doar mancaruri calde , si moi pe baza de mamaliga, As praji mereu painea , as face doar fierturi: gris cu lapte , orez cu lapte. Dispar legumele si fructele proaspete. Taranii nu mai vin cu ele la piata si ai mei sunt oameni foarte pretentiosi cu produsele bio. Nu cumpara din supermarketuri, este si asta un mod de respingere a hranei cu pesticide si adaosuri.
Problema imbracamintii din fibre bio este alta care ne ingreuneaza existentza: doar bumbac, in, lana naturala, piele naturala, fibre vegetale: matase vegetala ,etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu